Catering

Vi är cateringföretaget som fixar inredningen före varje evenemang. Affischer på väggen, människor som rör sig och pratar, skratt i luften. Detta är synen och ljudet av en lyckad evenemangslokal. Affischer hjälper till att sätta tonen för ett evenemang och skapa en visuellt stimulerande miljö som är perfekt för nätverkande och umgänge. De hjälper också till att förmedla viktig information om evenemanget till deltagarna. När du planerar ett evenemang ska du se till att tänka på hur affischer kan bidra till den övergripande atmosfären och göra det roligare för alla inblandade. Vi tar in affischer ifrån justposter.se om du vill veta vad som är tillgängligt.

Till ett större event kan det vara bra att i god tid kontakta restaurangen och se om de kan ta emot er beställning. Det framgår inte om de kan köra maten till er eller om ni behöver hämta den på plats. Kolla upp detta innan så ni kan planera in det i er eventplanering.

Då China River inte är ett cateringföretag utan en restaurang kan de inte tillhandahålla andra saker som porslin, möbler, tält etcetera. Om ni önskar denna bit får ni vända er till en annan firma som kan erbjuda detta till uthyrning. Önskar ni få produkter med er logga på till eventet. Ni kanske vill ge era besökare varsin powerbank med logga på så kan de vara säkra på att ha batteri i sin telefon eller dator under eventet. Länkatill tsreklam för att hitta paraplyer med din logga på.